AnaSayfa / Genel / Kahve falında bisküvi arası lokum görmek

Kahve falında bisküvi arası lokum görmek

Kahve falında bisküvi arası lokum görmek yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına, bir işi rakiplerine kaptıracağına, insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına delalet eder.

Kahve falında bisküvi arası lokum gördüyseniz:

  • Çabalarınızın takdir edildiğini göreceksinizdir.

Kahve falında bisküvi arası lokum görmek önemli yerlere geleceğine, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına yorulur.

Kahve falında bisküvi lokum görmek kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında lokum bisküvi yemek kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında lokum ve bisküvi yemek uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bisküvi ve lokum görmek yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine, sonu hoş olmayacak bir yolculuğa yorulmaktadır.

Kahve falında lokum bisküvi dağıtmak nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına işarettir.

Kahve falında lokum ve bisküvi görmek rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, yol göstereceğine, tecrübelerini aktaracağına tabir olunur.

Kahve falında lokum bisküvi görmek sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, fal sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir