AnaSayfa / Genel / Kahve falında lokum yapmak

Kahve falında lokum yapmak

Kahve falında lokum yapmak maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine, sorunların gittikçe artacağına, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, bu çalışmaların hayırlı bir şekilde sonlandırılması ile insanların imrendiği ve kıskandığı bir kişi olacağına, yaptığı işlerin ve ortaya koyduğu çalışmaların daha büyük başarı elde etmesi sayesinde günden güne kazancının ve başarılarının artacağına, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına işarettir.

Kahve falında lokum yapmak gördüyseniz:

  • Sosyal çevrenizde, evinizde veya ikili ilişkilerinizde gerilim yaşanabilir veya duygusal tepkiler artabilir.

Kahve falında lokum yapmak mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına işaret eder.

Kahve falında gül lokumu görmek büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına, problemlere çözüm bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında camide lokum yemek maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, verimli olacak işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında lokum tozu görmek şansın ve kısmetin de açık olacağına, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve ortak olarak girdiği bir işle ferahlığa çıkacağına alamet eder.

Kahve falında oruçlu iken lokum yemek kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında lokum istemek çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş birinden lokum almak işinin gücünün rast gitmesi sayesinde kazancının çoğalacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine işarettir.

Kahve falında tabakta lokum görmek elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir