AnaSayfa / Genel / Kahve falında lokum yemek

Kahve falında lokum yemek

Kahve falında lokum yemek hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, dolandırılacağına, özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine, evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine, sıkıntılarının biteceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine alamet eder.

Kahve falında lokum yemek gördüyseniz:

  • İyimser kişiler nedeniyle zayıf veya fazla yavaş ilerlemekten kaçınmalısınız.

Kahve falında mavi lokum yemek beklentilerin gerçekleşeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine işarettir.

Kahve falında renkli lokum yemek tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında camide lokum yemek kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında pembe lokum yemek aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, kendisini çaresiz hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında lokum çikolata yemek böylece işlerini yoluna sokacağına, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında lokum şekeri yemek maddi imkânlarının artacağına, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına işarettir.

Kahve falında okunmuş lokum yemek kendisi için hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde çok mutlu ve huzurlu bir şekilde kavuşacağına, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında acı lokum yemek çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir