AnaSayfa / Genel / Kahve falında okunmuş lokum yemek

Kahve falında okunmuş lokum yemek

Kahve falında okunmuş lokum yemek gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine, zenginlik elde edeceğine, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine, bol rızık elde edeceğine, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine ve ortaya koymaya çalıştığı projelerin ve çalışmaların bazı kişiler tarafından baltalanacağına, hayat boyu desteği olacağına tabir olunur.

Kahve falında okunmuş lokum yemek gördüyseniz:

  • Aranızdaki ilişki ne olursa olsun, karşı cinsten kişiler işlerinizi kolaylaştırmakda yardımcı olabilirler.

Kahve falında okunmuş lokum yemek bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına, içine kapanacağına yorulur.

Kahve falında okunmuş lokum görmek şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine işarettir.

Kahve falında lokum ve bisküvi yemek sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında lokum çikolata yemek kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, yeteneklerinin ve yapabileceklerinin farkına varacağına ve kendi içine yolculuk yaparak, kendisini keşfedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında türk lokumu yemek işlerinin açılacağına ve hayatının düzene gireceğine, geleceğinin zenginlik ve mutluluk içinde geçeceğine işarettir.

Kahve falında oruçlu iken lokum yemek iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına delalet eder.

Kahve falında gül lokumu yemek iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, kişinin bu nedenle kendini çok mutsuz ve üzgün hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bademli lokum yemek bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına, yaşama hevesinden olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir