AnaSayfa / Genel / Kahve falında okulun merdiveninden düşmek

Kahve falında okulun merdiveninden düşmek

Kahve falında okulun merdiveninden düşmek yüksek mevkilerde işlere gireceğine, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, daha dingin, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine, bir rahat yüzü görmeyeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına yorulur.

Kahve falında okulun merdiveninden düşmek gördüyseniz:

  • Eviniz veya iş hayatınızla ilgili durumunuzu gözden geçirmelisiniz.

Kahve falında okulun merdiveninden düşmek işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, masumluğunu ispat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında okul merdiveninden inmek çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine alamet eder.

Kahve falında okul merdivenlerinden inmek fal sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında okul merdivenlerinden çıkmak aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına delalettir.

Kahve falında okul merdiveni görmek üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni çalışmalara girişileceğine delalettir.

Kahve falında okul merdiveni çıkmak yatırımlarının kar getireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi ve sevdiği kişiler ile işlerine büyük etki edecek çalışmalar yapması sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına tabir olunur.

Kahve falında okulda merdiven çıkmak her istediğini elde edeceğine, çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında okulda düşmek amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, tabiri caizse ağız tadından olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir