AnaSayfa / Genel / Kahve falında okulda düşmek

Kahve falında okulda düşmek

Kahve falında okulda düşmek rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında okulda düşmek gördüyseniz:

  • Misafirlerinizi en iyi şekilde ağırlamanız ya da uzlaşmacı olmanız pek çok olayın su gibi ilerlemesini sağlayabilir.

Kahve falında okulun merdiveninden düşmek yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine ve hayalleri süsleyen ve herkesin sahip olmak istediği bir bebeğe sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında okulda düşmek bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına işaret eder.

Kahve falında okuldan geldiğini görmek vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına alamet eder.

Kahve falında müzik okulu görmek bir sebeple doğru yoldan sapacağına, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında okulda köpek görmek kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine inanılır.

Kahve falında okulu yıkıldığını görmek tüm dileklerinin gerçek olacağına, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında askeri okulu görmek sorunlarını ve sıkıntılarını daha çabuk sonlandırıp kazancını daha hızlı bir şekilde eline alacağına, neşesini, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında okul öğrencisi olmak bereketli bir döneme girileceğine, böylece hayatından memnun olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir