AnaSayfa / Genel / Kahve falında okulda merdiven çıkmak

Kahve falında okulda merdiven çıkmak

Kahve falında okulda merdiven çıkmak sıkıntılı bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, gelecekte kavuşmak istediği hayata kavuşacağına, insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, böylece hayırlı bir yola girileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında okulda merdiven çıkmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya sosyal ilişkileriniz iş yaşamınız ya da özel hayatınız açısından çeşitli faydalar oluşturabilir.

Kahve falında okulda merdiven çıkmak gelirinden yana memnun olacağına ve bereket göreceğine, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine tabir olunur.

Kahve falında okul merdiveni çıkmak kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına tabir olunur.

Kahve falında okul merdivenlerinden çıkmak saygın biri haline geleceğine, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına işarettir.

Kahve falında okul merdiveninden inmek çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, ikisinin de çok rahat edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Kahve falında okulun merdiveninden düşmek büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında okul merdiveni görmek sevdiği kişiyle birlikte mutlu bir yuvaya sahip olacağına, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında okul merdivenlerinden inmek Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına delalet eder.

Kahve falında okul kapısından çıkmak uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir