AnaSayfa / Genel / Kahve falında okul merdiveni görmek

Kahve falında okul merdiveni görmek

Kahve falında okul merdiveni görmek yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına, hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, falı kapatan kişinin kendi işine sahip olacağına, yıkılacağına, üzüleceğine işaret eder.

Kahve falında okul merdiveni gördüyseniz:

  • Uzun zaman devam etmesi gereken bir bağlantı ya da ilişkinizde meydana gelebilecek sorunların politik şekilde ele alınması gerekiyor.

Kahve falında okul merdiveni görmek mutlu olacağına, birikmiş parasının olacağına alamet eder.

Kahve falında okul merdiveni çıkmak yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, çözümlere ve şifaya kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında okul merdivenlerinden çıkmak ruhen ve bedenen yenileneceğine, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine rivayet eder.

Kahve falında okul merdiveninden inmek darlıktan ferahlığa çıkılacağına, hem de çok üzüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında okul merdivenlerinden inmek işinde de hep başarılı olacağına, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında okulun merdiveninden düşmek yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında okulda merdiven çıkmak elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine ve Allah tarafından korunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında okul notlarını görmek aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir