AnaSayfa / Genel / Kahve falında buğulu cama yazı yazmak

Kahve falında buğulu cama yazı yazmak

Kahve falında buğulu cama yazı yazmak şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan fal sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, şansının yaver gideceğine, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, oldukça büyük başarılara, çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında buğulu cama yazı yazmak gördüyseniz:

  • Olayların işe yarayan taraflarını daha da kuvvetlendirmeye çalışmalısınız.

Kahve falında buğulu cama yazı yazmak taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, kimseyle küs olmadan, kırgınlıkları unutarak yola devam edileceğine ve kendi kararlarının arkasında durup, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında buğulu cam görmek imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine, elde bulunan mal ve mülkün bir kısmının elden çıkarılacağına yorulur.

Kahve falında buğulu görmek sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, prestij kaybı yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında hamsi buğulama görmek yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, insanların ortaklıklarını bitirme kararı alacağına tabir olunur.

Kahve falında buğulu ayna görmek başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cama yazı yazmak çok pişmanlık duyacağına, öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına inanılır.

Kahve falında gazeteye yazı yazmak dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında ağaca yazı yazmak çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına, temiz ve yeni bir sayfa açacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir