AnaSayfa / Genel / Kahve falında sözlü notu görmek

Kahve falında sözlü notu görmek

Kahve falında sözlü notu görmek yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, doğru işler yapacağına, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, ortak olarak işe gireceği bazı kişiler ile çok sıkıntı veren durumlardan kurtulacağına, kazancında bereketin artacağına, işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sözlü notu gördüyseniz:

  • Sizin için her açıdan olumlu olabilecek bağlantılar kurmanız mümkün olabilir.

Kahve falında sözlü notu görmek tabiri caizse derin bir oh çekeceğine, insanlar tarafından takdir edileceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına rivayet eder.

Kahve falında sözlü tartışmak eşinin de kendisi gibi İslami kurallara uymaya çalışan, ağzından Allah ismini düşürmeyen, her işine duayla başlayan biri olduğuna, aile büyüklerine saygı göstereceği gibi, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına yorulur.

Kahve falında sözlü kavga etmek dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında sözlüsünü aldatmak kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sorunların çözüleceğine, çalışılan firmanın atağa geçeceğine delalettir.

Kahve falında sözlüsünden ayrılmak hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına işarettir.

Kahve falında sözlü kavga yapmak işlerinin kötüye gideceğine, istediği başarıya kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sözlü sınava girmek barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sözlü sınav olmak aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir