AnaSayfa / Genel / Kahve falında sözlü kavga görmek

Kahve falında sözlü kavga görmek

Kahve falında sözlü kavga görmek büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin şaşırtılacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, hatalarını fark edeceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sözlü kavga gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle eğlenmek için zaman ayırmanızda fayda var.

Kahve falında sözlü kavga etmek deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında biriyle sözlü kavga etmek dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine işaret eder.

Kahve falında sözlü kavga yapmak hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, dualarını, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine işaret eder.

Kahve falında sözlü kavga görmek her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, iş hayatı ile ilgili çok hayırlı gelişmeler ile bir şekilde sorunlarının her geçen gün daha kolay bir hale geleceğine delalettir.

Kahve falında sözlü kavga ettiğini görmek maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birisiyle sözlü kavga etmek hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, yeni kişilerle tanışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sözlü tartışmak iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında sözlü sınav olmak çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir