AnaSayfa / Genel / Kahve falında okula geç kalmak

Kahve falında okula geç kalmak

Kahve falında okula geç kalmak heyecan ve hareketlilik geleceğine, çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza, işlerin yoluna gideceğine, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine, zorlukların bir anda biteceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına işaret eder.

Kahve falında okula geç kalmak gördüyseniz:

  • Maddi açıdan, olumlu sonuçlanacak bir yatırıma girişebilirsiniz.

Kahve falında okula geç kaldığını görmek çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında okula geç kalmak sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, gelirinin azalacağına işaret eder.

Kahve falında kendi nişanına geç kalmak kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına inanılır.

Kahve falında üniversite sınavına geç kalmak verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında bir işe geç kalmak manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine delalet eder.

Kahve falında düğününe geç kaldığını görmek bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, destek istediği kişilerden destek alamayacağına işarettir.

Kahve falında otobüse geç kalmak dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına, başarılarının daim olacağına işaret eder.

Kahve falında randevuya geç kalmak borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, yapılan hataların düzeltileceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir