AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir işe geç kalmak

Kahve falında bir işe geç kalmak

Kahve falında bir işe geç kalmak sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, borçlarının ödeneceğine, gelirinin sürekli olacağına, dininden vazgeçmeyeceğine, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir işe geç kalmak gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkileriniz açısından şanslısınız.

Kahve falında işyerine geç kalmak âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına, hastalıkların şifa bulacağına ve çok uzun bir süredir devam eden kötü olayların artık sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında bir işe geç kalmak sorunlu bir kişinin başa açtığı belanın tecrübeli bir kişiden alınacak yardımlar ve destek sayesinde haneden uzaklaştırılacağına, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında iş görüşmesine geç kalmak hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, daha azimli, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında işine geç kalmak büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına, aniden evlilik kararı alacağına alamet eder.

Kahve falında işe geç kalmak sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine inanılır.

Kahve falında imtihana geç kalmak hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında sınava geç kalmak alışveriş yapacağına, masrafların altında kalacağına tabir olunur.

Kahve falında nikahına geç kalmak hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, derdin ve sıkıntının biteceğine, fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir