AnaSayfa / Genel / Kahve falında okula geç kaldığını görmek

Kahve falında okula geç kaldığını görmek

Kahve falında okula geç kaldığını görmek yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına, kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına, kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına, mutluluğunun büyüyeceğine, kişinin kafasının rahat edeceğine, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine, zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına işaret eder.

Kahve falında okula geç kaldığını gördüyseniz:

  • Değişiklik yapılması gereken konular olabilir.

Kahve falında okula geç kaldığını görmek başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında okula geç kalmak gösterilen sabrın tükeneceğine, sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına işaret eder.

Kahve falında dershaneye geç kalmak manevi anlamda da huzur içinde olacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir yerlere geç kalmak çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, borçlarını ödeyeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına rivayet eder.

Kahve falında eve geç kaldığını görmek kişinin bir süre çözüm yolu bulamayıp, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına yorulur.

Kahve falında toplantıya geç kalmak hikmetli ve asil insanlardan olacağına, insanlara yol göstereceğine, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında nikaha gec kalmak alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, elinin darlık içinde kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında derse geç kaldığını görmek iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir