AnaSayfa / Genel / Kahve falında randevuya geç kalmak

Kahve falında randevuya geç kalmak

Kahve falında randevuya geç kalmak sorunlarından arınacağına, alışveriş yapacağına, huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine, sorunların çabucak halledileceğine, hayat içerisinde yepyeni bir sayfa açılacağına, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, maddi kayıpların sona ereceğine, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında randevuya geç kalmak gördüyseniz:

  • Duygusal durumlar nedeniyle demoralize olabilirsiniz.

Kahve falında randevuya geç kalmak böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hastaneden randevu almak eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında randevuya gitmek iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına tabir olunur.

Kahve falında randevuya gidememek rakiplerin alt edileceğine, makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında randevuya gelmemek bazı konularda başarısızlık ile karşılaşılacağına, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında randevuya gitmemek iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen fal sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına delalet eder.

Kahve falında doktordan randevu almak geçmişte yaşanan sıkıntılı durumların bundan sonra tekrar etmeyeceğine ve kişinin çok daha mutlu ve huzur dolu bir hayata sahip olacağına, hakça ve eşit bir şekilde bölüştüreceği mirası sayesinde geri kalan ömrünü huzur içinde tamamlayacağına delalettir.

Kahve falında randevulaşmak eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir