AnaSayfa / Genel / Kahve falında okul zili görmek

Kahve falında okul zili görmek

Kahve falında okul zili görmek uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına yorulur.

Kahve falında okul zili gördüyseniz:

  • Bazı kişiler size rahatsızlık verebilirler ya da bazı fikirlerinize katılmıyor olabilirler.

Kahve falında okul zili görmek böylece maddi imkânların genişleyeceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında okul zili çalmak hayır işlerinden geri kalmayacağına, başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına rivayet eder.

Kahve falında kapı zili görmek kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına, giden birinin geri döneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kapı zili çaldığını görmek falı kapatan kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine, kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında kapı zilini çalmak sağlık sorunları yaşanacağına, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ev ziline basmak bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına, maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında zil duymak maddi gücünün azalacağına, yarardan çok zarar getireceğine işarettir.

Kahve falında zil sesi duymak zenginliğinin tükenmeyeceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir