AnaSayfa / Genel / Kahve falında döner kapıdan geçmek

Kahve falında döner kapıdan geçmek

Kahve falında döner kapıdan geçmek gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, rahat edeceğine ve huzur duyacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, zinde kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında döner kapıdan geçmek gördüyseniz:

  • Keşifler, yabancılarla ilişkiler, yurtdışı seyahatleri, ilerleme büyüme, daha verimli ürünler alma gibi başlıklarda gelişmeler var.

Kahve falında döner kapıdan geçmek müjdeli bir haber alarak sevineceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine alamet eder.

Kahve falında döner satmak hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine ve hayırlı ve iyi bir kısmet ile çok güzel ve mutlu bir beraberliğe başlanıp çok ilham verici bir sevgi ve huzur içinde yaşanacağına inanılır.

Kahve falında ekmek arası döner görmek maharetli bir kişi ile evlenileceğine, rahat bir hayat yaşanacağına, şansının her zaman yaver gideceğine işarettir.

Kahve falında döner kebap görmek hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine, bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına tabir olunur.

Kahve falında tavuk döneri görmek eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, bir araya geleceğine ve eski günlerde olduğu gibi yan yana ve omuz omuza olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pişmiş döner görmek işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kıbleye arkasını dönerek namaz kılmak istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına, işlerinin çok iyi bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında et döner görmek onlar tarafından yüceltileceğine, etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir