AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük etek giymek

Kahve falında büyük etek giymek

Kahve falında büyük etek giymek uğranılan zararın paylaşılacağına, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, yaşanan olumsuzlukların tersine etki göstererek kişiyi güçlükler karşısında daha dirayetli biri haline getireceğine, kişinin gönlünün ferahlayacağına, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, fal sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, işlerinin açılıp, kazancının da artacağına, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük etek giymek gördüyseniz:

  • Yakın bir akrabanız kötü bir duruma düşebilir.

Kahve falında büyük etek giymek çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında uzun kırmızı etek giymek saygı değer bir konuma çıkacağına, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında minik etek giymek sabır ve azim göstermesi sayesinde hayırlı bir iş hayatına ve mutlu bir evliliğe sahip olacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına delalet eder.

Kahve falında siyah uzun etek giymek sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, her zaman iyilikleriyle anılacağına işarettir.

Kahve falında dar etek giymek daha temkinli ve garantici olacağına, işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil mini etek giymek yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine alamet eder.

Kahve falında kısa etek giymek hasretlerin biteceğine, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında basma etek giymek dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir