AnaSayfa / Genel / Kahve falında öksürerek kusmak

Kahve falında öksürerek kusmak

Kahve falında öksürerek kusmak onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına, aile içindeki huzurun kaçacağına, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına, nazara geleceğine ve güzelliği, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında öksürerek kusmak gördüyseniz:

  • Karşılaştığınız olumsuzlukların en önemli sebeplerinden biri aşırı titiz davranmanızdır.

Kahve falında yediği yemeği kusmak eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına yorulur.

Kahve falında abdest alırken kusmak maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağzından kan kusmak nahoş sözler işiteceğine, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine alamet eder.

Kahve falında bütün balık kusmak ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, büyük bir üzüntü ve endişe yaşayacağına inanılır.

Kahve falında saç kılı kusmak zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının kusmak büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına tabir olunur.

Kahve falında yemek yerken kusmak geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına yorulur.

Kahve falında beyaz su kusmak sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yakın zaman içinde büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir