AnaSayfa / Genel / Kahve falında yediği yemeği kusmak

Kahve falında yediği yemeği kusmak

Kahve falında yediği yemeği kusmak ettiği bütün duaların kabul olacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine ve kendisine uygun bir işe girerek rakiplerine fark atacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yediği yemeği kusmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin hatalarını yüzüne vurmanız ya da kuralların dışında işlerini veya hareketlerini ortaya çıkarmanız durumunda ortam gerilebilir.

Kahve falında yediğin yemeği kusmak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, onlar için çabalayacağına ve kendini onlara feda edeceğine alamet eder.

Kahve falında yediği yemeği kusmak zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, gözünün de gönlünün de doyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yedikleri kusmak vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yediği eti kusmak tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine delalet eder.

Kahve falında yediğini kusmak büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yediklerini kusmak çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına rivayet eder.

Kahve falında kusmak yemek işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında balık yemek ve kusmak herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir