AnaSayfa / Genel / Kahve falında yemek yerken kusmak

Kahve falında yemek yerken kusmak

Kahve falında yemek yerken kusmak şansın bir türlü dönmeyeceğine, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, el açmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yemek yerken kusmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler gerçekten çalışmalarınızı destekliyor olabilirler.

Kahve falında yemek yerken kusmak yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yemek kusmak çok üzüntülü bir döneme girileceğine, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına işaret eder.

Kahve falında yemek yiyip kusmak hasadının tarlasında kalacağına, kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine alamet eder.

Kahve falında yılan yemek ve kusmak bir sebeple zor bir döneme girileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine delalet eder.

Kahve falında yediğin yemeği kusmak rahat bir yaşama kavuşulacağına, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında yılan eti yemek ve kusmak kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına işarettir.

Kahve falında çiğ et yemek ve kusmak rahat ettiği bir döneme gireceğine, rakiplerine karşı güç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında kusmak yemek iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir