AnaSayfa / Genel / Kahve falında öğretmeniyle tartışmak

Kahve falında öğretmeniyle tartışmak

Kahve falında öğretmeniyle tartışmak paraya ve mala kavuşacağına, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kısaysa da ömrün kısa süreceğine, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine delalettir.

Kahve falında öğretmeniyle tartışmak gördüyseniz:

  • Harekete geçmeden önce planlarınızdan bahsetmenizde fayda var.

Kahve falında öğretmeniyle tartışmak üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına tabir olunur.

Kahve falında bir adamla tartışmak işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı, kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında kızla tartışmak sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına delalettir.

Kahve falında babayla kavga etmek tartışmak yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, bu sayede işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine tabir olunur.

Kahve falında müdürüyle tartışmak uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hamile kadınla tartışmak geçim sıkıntısı yaşanmayacağına, her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşla tartışmak kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına bu sayede hayatının çok daha rahat, kolay ve zevkli hale geleceğine, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında küs olduğu kişiyle tartışmak çok büyük bir endişeye kapılacağına, her açıdan farklılıklar olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir