AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşla tartışmak

Kahve falında arkadaşla tartışmak

Kahve falında arkadaşla tartışmak zahmetli bir işin sona ereceğine, malının da eksilmeyeceğine, suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine, işlerindeki verimin ve rızkındaki bolluğun artacağına, istediği evde oturacağına, daha sonra kendi imkânları ile gireceği bu sektörde çok güzel yerlere gelerek hayli tanınan bir kişi olacağına, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşla tartışmak gördüyseniz:

  • Eviniz, aileniz veya aşk hayatınızla ilgili ilişkilerinizden bazıları sizi zorlayabilir veya ilişkiden soğuyabilirsiniz.

Kahve falında iş arkadaşıyla tartışmak rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına, konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşlarla tartışmak bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına delalet eder.

Kahve falında eski arkadaşla tartışmak güçten ve takatten düşeceğine, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine alamet eder.

Kahve falında bi arkadaşla tartışmak can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, bir sebeple kendi içine kapanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin arkadaşınla tartışmak üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında en yakın arkadaşıyla tartışmak beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına, gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize  delalet eder.

Kahve falında arkadaşıyla tartışmak sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına, birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına tabir olunur.

Kahve falında yakın arkadaşınla tartışmak hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir