AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğlunun saçını uzun görmek

Kahve falında oğlunun saçını uzun görmek

Kahve falında oğlunun saçını uzun görmek yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, Tövbe Edeceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, hem rızkının artmasına hem de itibar edinmesine vesile olacağına, işlerinin başarılı olacağına, şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına inanılır.

Kahve falında oğlunun saçını uzun gördüyseniz:

  • Parasl açıdan şanslısınız.

Kahve falında oğlunun saçını uzun görmek haneye bolluk ve bereketin dolacağına, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında oğlunun saçını kesmek maddi anlamda güç kaybedeceğine, gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçlarının okşandığını görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında oğlunun saçının döküldüğünü görmek yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, iflası düşünmeden, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına işaret etmektedir.

Kahve falında oğlunun saçını kestiğini görmek çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında saçının okşandığını görmek yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve rahata erileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında oğlunun saçını kestirmek büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, itibar kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında oğlunun saçının kesildiğini görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, kişinin isteklerine nail olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir