AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçının okşandığını görmek

Kahve falında saçının okşandığını görmek

Kahve falında saçının okşandığını görmek sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine, kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, anne ve babasının her zaman başında olacağına, fal sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, fal sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bu sayede gülüp eğleneceğine, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında saçının okşandığını gördüyseniz:

  • Bazı konular sizin ilgi alanınıza girmese dahi karışma eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında oğlunun saçının döküldüğünü görmek uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine işarettir.

Kahve falında oğlunun saçını uzun görmek kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında oğlunun saçını kesmek çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, fal sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine delalettir.

Kahve falında oğlunun saçını kestirmek sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine inanılır.

Kahve falında saçının okşandığını görmek hakça ve eşit bir şekilde bölüştüreceği mirası sayesinde geri kalan ömrünü huzur içinde tamamlayacağına, zor zamanların geride kalacağına, üzüntülerin sevince döneceğine alamet eder.

Kahve falında saçın okşandığını görmek borçlarını ödemeyi başaracağına, uzun yıllar boyunca hayal ettiği ve insanların sahip olmak istediği bir hayaline kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında oğlunun saçını beyaz görmek sorunların çözülmesi için çok büyük çaba harcanacağına, daha doğru karar verebilmesi için ona yardımcı olacağına işaret eder.

Kahve falında oğlunun saçının kesildiğini görmek büyük adımlar atacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir