AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğlunun saçını kesmek

Kahve falında oğlunun saçını kesmek

Kahve falında oğlunun saçını kesmek birlikteliğe başlayacağına, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, fal sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine bu süreçte hayatın kıymetinin de farkına varacağına, iyilik görüleceğine ve yeni dostluklar kurulacağına işaret eder.

Kahve falında oğlunun saçını kesmek gördüyseniz:

  • Yaratıcı fikirler, alışılmadık deneyimler ya da sıradışı yerlere yapılacak ziyaretler özel veya iş hayatınızda ilerleme sağlamanızı kolaylaştırabilir.

Kahve falında oğlunun saçını kesmek kimseye borçlanmayacağına, rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında oğlunun kafasını kesmek kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine inanılır.

Kahve falında oğlunun boğazını kesmek çok daha büyük işlere gireceğine, hayata daha sıkı tutunacağına işaret eder.

Kahve falında oğlunun kolunu kesmek bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sağlığının geri geleceğine işaret eder.

Kahve falında oğlunu kesmek hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına delalettir.

Kahve falında oğlunun tırnağını kesmek girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, yeteneklerinin ve yapabileceklerinin farkına varacağına ve kendi içine yolculuk yaparak, kendisini keşfedeceğine rivayet eder.

Kahve falında oğlunun saçını beyaz görmek mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında oğlunun saçını kestiğini görmek çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir