AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğlunun saçının döküldüğünü görmek

Kahve falında oğlunun saçının döküldüğünü görmek

Kahve falında oğlunun saçının döküldüğünü görmek çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, komşular tarafından kötülenileceğine, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, kem gözlü insanların uzaklaşacağına rivayet eder.

Kahve falında oğlunun saçının döküldüğünü gördüyseniz:

  • Belli değişiklikler yapmanız durumunda yararlı anlaşmalar yapabilir, karşınızdaki kişilerin düşüncelerini dikkate alarak bazı konularda uzlaşma sağlayabilirsiniz.

Kahve falında oğlunun saçını beyaz görmek akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına, çok büyük paralar kazanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında oğlunun saçını kestirmek sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, çok büyük bir baskı altına gireceğine delalet eder.

Kahve falında oğlunun saçının döküldüğünü görmek yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına tabir olunur.

Kahve falında saçın okşandığını görmek insanların hayır dualarını alacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine inanılır.

Kahve falında saçlarının okşandığını görmek atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında oğlunun saçının kesildiğini görmek hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında oğlunun saçını kesmek üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına alamet eder.

Kahve falında saçının okşandığını görmek eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, işlerinin başarılı olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir