AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçlarının okşandığını görmek

Kahve falında saçlarının okşandığını görmek

Kahve falında saçlarının okşandığını görmek yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, insanlar tarafından sevileceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına bu sayede hem itibar hem de kazanç elde edeceğine, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, pek az kazanç getireceğine, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçlarının okşandığını gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiden duyacağınız hoş sözler sizi mutlu edecek.

Kahve falında oğlunun saçının döküldüğünü görmek beklenmeyen yerden gelecek yardımlara, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine işaret eder.

Kahve falında saçlarının okşandığını görmek kızı olanların da gelin edeceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine işaret eder.

Kahve falında oğlunun saçının kesildiğini görmek dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine yorulur.

Kahve falında saçın okşandığını görmek yaşadığı parasal krizden kurtulacağına ve borçlarını ödeyeceğine, artık rahat bir nefes alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında oğlunun saçını uzun görmek hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında oğlunun saçını kesmek sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine ve çok büyük bit huzur ve mutluluk duyulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçının okşandığını görmek rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına rivayet eder.

Kahve falında oğlunun saçını kestiğini görmek çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir