AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğlunun kesildiğini görmek

Kahve falında oğlunun kesildiğini görmek

Kahve falında oğlunun kesildiğini görmek pek çok fırsatı kaçıracağına, beklenmedik bir anda gelecek bir miras haberi ile çok mutlu olunacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, büyük kazançlar sağlayacağına, geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye, rahat edileceğine, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine işarettir.

Kahve falında oğlunun kesildiğini gördüyseniz:

  • Belli kurallar çerçevesinde veya rutin akışta hareket etme konusunda ısrarcısınız.

Kahve falında oğlunun kesildiğini görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, hafifleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında oğlunun saçının kesildiğini görmek iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında oğlunun kolunun kesildiğini görmek eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına yorulur.

Kahve falında ağaçların kesildiğini görmek ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, sorunlarını çözebileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında nefesi kesilmek işlerini düzene sokacağına, bir sınavdan geçileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bilek kesilmesi görmek öğretimini yeni bitiren kişiler için maceralarla dolu, kariyer olanakları olan, iyi gelir getiren işler yapılacağına, arzuların yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında sağ kolunun kesildiğini görmek çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, fal sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına delalet eder.

Kahve falında sol kolun kesildiğini görmek olumsuz haberler alacağına, üzüleceğine, başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir