AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğlunun doktor olduğunu görmek

Kahve falında oğlunun doktor olduğunu görmek

Kahve falında oğlunun doktor olduğunu görmek işlerinin açılacağına ve hayatının düzene gireceğine, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, onlardan taraf hayır göreceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, kötü haberler alınacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında oğlunun doktor olduğunu gördüyseniz:

  • Ortaklık gerektiren bir girişiminizde diğer tarafla ilgili fikirleriniz değişmeye başlayabilir.

Kahve falında oğlunun doktor olduğunu görmek gün sayacağına, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine rivayet eder.

Kahve falında doktorun öldüğünü görmek kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşinin doktor olduğunu görmek kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine rivayet eder.

Kahve falında kadın doğum doktoruna muayene olmak hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine, başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine yorulur.

Kahve falında doktorla evlendiğini görmek yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, büyük gelirler elde edilmesine ve çok daha büyük işlerin gelip daha farklı çalışmalar yapılmasına büyük destek sağlayıp yüksek bir mevkiye transfer edileceğine inanılır.

Kahve falında doktorun ilac vermek sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında doktordan reçete almak kısa sürede hayatın düzene gireceğine, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında doktor reçetesi görmek çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir