AnaSayfa / Genel / Kahve falında doktor reçetesi görmek

Kahve falında doktor reçetesi görmek

Kahve falında doktor reçetesi görmek büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, aile hayatı ile ilgili çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve fal sahibinin evlilik yolunda ilerleyeceğine, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında doktor reçetesi gördüyseniz:

  • Bazı kimselerin sinir bozucu tutumlarıyla da karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında doktor reçete görmek elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında doktor reçetesi görmek çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında doktordan reçete almak yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, verdiği sözleri tutacağına delalet etmektedir.

Kahve falında reçete görmek öfkeli hareketlerde bulunacağına, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında doktora reçete yazdırmak kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil reçete görmek mutlu olunacağına, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ilaç reçetesi görmek çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine alamet eder.

Kahve falında reçete yazdırmak çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına, maddi anlamda güç kaybedeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir