AnaSayfa / Genel / Kahve falında doktorla evlendiğini görmek

Kahve falında doktorla evlendiğini görmek

Kahve falında doktorla evlendiğini görmek büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, Allah’ın sevgili kullarından olduğuna delalettir.

Kahve falında doktorla evlendiğini gördüyseniz:

  • Eski düşünce sistemleri veya artık işe yaramadığını düşündüğümüz konular rafa kaldırılabilir.

Kahve falında doktorla evlenmek etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında doktorla evlendiğini görmek inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, alim insanlardan sayılacağına tabir olunur.

Kahve falında bir doktorla evlenmek kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Kahve falında kel doktor görmek gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine işaret eder.

Kahve falında hastanede doktor beklemek yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına, rahat ettirecek bir işe girileceğine inanılır.

Kahve falında iki doktor görmek satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında doktoru görmek iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında doktor elbisesi giymek özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine, kurulu bir düzene sahip olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir