AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın doğum doktoruna muayene olmak

Kahve falında kadın doğum doktoruna muayene olmak

Kahve falında kadın doğum doktoruna muayene olmak çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine ve borçlarını yakın zamanda kapatacağına, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, bir anda yokluğa düşüleceğine, kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine, bir takım sorunlarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kadın doğum doktoruna muayene olmak gördüyseniz:

  • Güç göstermek yerine, tartışma ortamlarında zarafetinizi kullanarak kazanan taraf olabilirsiniz.

Kahve falında kadın doğum doktoruna muayene olmak işi ile gündeme geleceğine, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına inanılır.

Kahve falında doğum doktoruna muayene olmak amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, başarıların çok kısa bir sürede fal sahibinin kapısını çalacağına inanılır.

Kahve falında doktorun muayene ettiğini görmek huzurunu ve neşesini kaybedeceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına delalettir.

Kahve falında diş doktoruna muayene olmak dileklerine ve dualarına kavuşacağına, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında göz doktoruna muayene olmak yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında doktor muayenesi görmek ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve fal sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, yüzünün güleceğine delalettir.

Kahve falında doktorda muayene olmak sorunlarının yakında biteceğine, nimet bolluğu yaşayacağına işarettir.

Kahve falında muayene olmak her attığı adımda amaçlarına bir adım daha yaklaştığına ve çok büyük zorluklar yaşasa bile ve birçok problem ile karşılaşsa bile yine de en kısa zamanda muradına ereceğine, sıkıntılarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir