AnaSayfa / Genel / Kahve falında doktordan reçete almak

Kahve falında doktordan reçete almak

Kahve falında doktordan reçete almak kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin can derdine düşeceğine her şeyi unutacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine, dik durmaya çalışacağına, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına işarettir.

Kahve falında doktordan reçete almak gördüyseniz:

  • Farklı yaşam tarzından kişilerle bir araya gelebilir, farklı yer veya kişileri ziyaret edebilir, ilginç planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında doktordan reçete almak hayatının yolunda gideceğine, insanlarla arasının iyi olacağına, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına işaret eder.

Kahve falında doktor reçetesi görmek projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında doktor reçete görmek yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında doktora reçete yazdırmak onlardan hayırsızlık göreceğine, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine delalet eder.

Kahve falında reçete görmek yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, falı kapatan kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ilaç reçetesi görmek konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine delalettir.

Kahve falında reçete yazdırmak etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bu yüzden çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil reçete görmek çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir