AnaSayfa / Genel / Kahve falında doktorun öldüğünü görmek

Kahve falında doktorun öldüğünü görmek

Kahve falında doktorun öldüğünü görmek karşılaşılan kötü bir durum yüzünden aksiliklerin daha da artacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı çalışmalar yapacağına, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, sevdiği kişilere kavuşacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, afiyette olacağına rivayet eder.

Kahve falında doktorun öldüğünü gördüyseniz:

  • Uzun zamandır hayal ettiğiniz amaçlarınızdan bahsediyordunuz.

Kahve falında doktor öldürmek mutluluğa ve neşeye, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında doktorun öldüğünü görmek alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına, çekilen zahmetin sona ereceğine delalettir.

Kahve falında doktor önlük görmek mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine delalet eder.

Kahve falında doktorunu görmek kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine delalettir.

Kahve falında doktor yemek kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin doktor olduğunu görmek ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine, haneye bereket geleceğine delalet eder.

Kahve falında göz doktoruna muayene olmak yapılan çalışmalarda birçok kişinin ekmek yemesinin sağlanacağına, maddi sıkıntılarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz doktor görmek bununla yüceleceğine, çalışmaların ve projelerin yeni iş kapıları açacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir