AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek çişi görmek

Kahve falında bebek çişi görmek

Kahve falında bebek çişi görmek görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, ün salacağına, yanlış adımlar atacağına, fal sahibinin de bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek maddi anlamda kurtuluşu bulacağına, geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine işaret eder.

Kahve falında bebek çişi gördüyseniz:

  • Rekabet içeren ortamlara girebilirsiniz.

Kahve falında bebeğin çişini yaptırmak melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebek çişi görmek başına uğursuz olayların geleceğine, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına yorulur.

Kahve falında erkek bebeğin çiş yaptığını görmek sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, geleceğin hayır ve güzellik getireceğine delalet eder.

Kahve falında altına çiş yapmış bebek görmek çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına delalettir.

Kahve falında bebeğe çiş yaptırmak kişinin ağız tadına kavuşacağına, huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında bebeğin çiş yaptığını görmek yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, sakin giden yaşamının sarsılacağına tabir olunur.

Kahve falında çiş eden bebek görmek maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, yüklü bir miktar borç verileceğine alamet eder.

Kahve falında çişini yapan bebek görmek yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir