Kahve falında kırmızı çiş görmek

Kahve falında kırmızı çiş görmek yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bu durumla doğru orantılı olarak da getiri sağlayacağına, dertlerin ve sorunların aşılacağına, rahatının her zaman yerinde olacağına, çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına, kişinin karşısına pozitif etkiler yaratacak fırsatlar çıkacağına, kişinin tek başına kalacağına, düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine rivayet eder.

Kahve falında kırmızı çiş gördüyseniz:

  • Bazı olaylar tam olarak açığa çıkmadan harekete geçmemenizde fayda var.

Kahve falında kırmızı çiş görmek onun yolundan ayrılmayacağına, hayatının güllük gülistanlık geçeceğine yorulur.

Kahve falında kırmızı çiş yapmak işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altına çiş yapmış bebek görmek çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına işarettir.

Kahve falında tuvalete çiş yaptığını görmek işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında erkek bebek çiş yaptığını görmek insanlar arasında barışın sağlanacağına, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kovaya çiş yapmak kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına, kazancının artacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında üstüne çiş yapıldığını görmek yağmur yağmamasına, falı kapatan kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra fal sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük çişini yaptığını görmek mal ve para biriktireceğine, huzur içinde yatacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir