AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük çiş yaptığını görmek

Kahve falında küçük çiş yaptığını görmek

Kahve falında küçük çiş yaptığını görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine, bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küçük çiş yaptığını gördüyseniz:

  • İlişkilerinizi geliştirmek için göstereceğiniz gayret sevdiğiniz ya da önemsediğiniz kişileri şaşırtabilir.

Kahve falında küçük çişini yaptığını görmek üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine delalettir.

Kahve falında küçük çiş yaptığını görmek fal sahibinin her muradının gerçek olacağına, istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına delalet eder.

Kahve falında küçük çocuğa çiş yaptırmak sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine rivayet eder.

Kahve falında tuvalete küçük çiş yapmak fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çişe girmek büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, ağız tadının yerinde kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ekmeğe çiş yapmak kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine işarettir.

Kahve falında ayakkabıya çiş yapmak özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine, atılan adımların ferahlığa çıkacağına yorulur.

Kahve falında lavaboya çiş yapmak en önemli anlarda destek görüleceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir