AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğlunun avret yerini görmek

Kahve falında oğlunun avret yerini görmek

Kahve falında oğlunun avret yerini görmek eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, ondan faydalanacağına, kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine ve çok büyük bit huzur ve mutluluk duyulacağına, adını kirleteceğine, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında oğlunun avret yerini gördüyseniz:

  • Bazı kişiler hobileriniz veya ilgi alanınıza giren şeyler hakkında sunum yapabilirler.

Kahve falında oğlunun avret yerini görmek arabasını ve toprağının olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine yorulur.

Kahve falında avret yeri görmek kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tanıdık birinin avret yerini görmek sorunların günden güne artacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına işarettir.

Kahve falında kıllı avret yeri görmek kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine, akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına işaret eder.

Kahve falında kendi avret yeri görmek sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçireceğine, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine tabir olunur.

Kahve falında hanımının avret yerini görmek aile içinde husumet gelişeceğine, gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına alamet eder.

Kahve falında erkek çocuğun avret yerini görmek hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, çok büyük bir saygınlığa ve başarıya kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında avret yerini yıkamak kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına, kırgınlık yaşanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir