AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi avret yeri görmek

Kahve falında kendi avret yeri görmek

Kahve falında kendi avret yeri görmek rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendi avret yeri gördüyseniz:

  • Parasal konulara yönelik çalışmalarınızı hızlandırmak istiyor olabilirsiniz.

Kahve falında başka kadının avret yerini görmek elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine işarettir.

Kahve falında erkek çocuğun avret yerini görmek kötü gününden de geri duracağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında bir başkasının avret yerini görmek değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasını avret yerini görmek evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına, yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında bir kadının avret yerini görmek garanti olacak kazanca, mutluluğa, huzura ve sıhhate kavuşacağına, önüne çok hayırlı kazanç ve gelir kapılarının açılacağına işarettir.

Kahve falında bir erkeğin avret yerini görmek musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, hayat içerisinde yepyeni bir sayfa açılacağına tabir olunur.

Kahve falında avret yeri görmek sevdiği kişilerden zarar göreceğine, iyi bir kariyer edineceğine tabir olunur.

Kahve falında annenin avret yerini görmek ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, fenalıkta bulunmaya işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir