AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdık birinin avret yerini görmek

Kahve falında tanıdık birinin avret yerini görmek

Kahve falında tanıdık birinin avret yerini görmek sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, büyük paralar kazanacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, yolunun açılacağına, ailesine karşı görevlerini aksatmayacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, çalışmalarının yarıda kalacağına, ilerleyeceğine, bilgi sahibi olacağına, daha rahat şekilde tüketim yapacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine yorulur.

Kahve falında tanıdık birinin avret yerini gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkilerinizde belli bir haraketlenme olması olasıdır.

Kahve falında tanıdık birinin avret yerini görmek imrenilecek bir ev yaşantısının olacağına, yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına inanılır.

Kahve falında erkek çocuğun avret yerini görmek deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendi avret yerini açık görmek kafasındaki her soruya cevap bulacağına, gelişim içine girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir kadının avret yerini ellemek bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kadının avret yerini görmek dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında başka birinin avret yerini görmek iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine, tartışmalı durumlara düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının avret yerini görmek uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, bu yardımın gelmesine rağmen çok büyük bir darboğaza girileceğine ve çözüm yolları aranacağına işarettir.

Kahve falında kadının avret yerini görmek hayatının zorlaşacağına, sevdiği kişileri de yanına alacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir