AnaSayfa / Genel / Kahve falında hanımının avret yerini görmek

Kahve falında hanımının avret yerini görmek

Kahve falında hanımının avret yerini görmek niyetlendiği işlere gireceğine, maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına, kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, sıkıntılarını bir kenara bırakıp hayatını kaldığı yerden yaşamaya devam edeceğine, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, kardeşler arasına kara kedi gireceğine, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına işarettir.

Kahve falında hanımının avret yerini gördüyseniz:

  • Fazla harcama yapmaktan kaçınmalısınız.

Kahve falında hanımının avret yerini görmek maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, tatsız sözlerin de unutulacağına rivayet eder.

Kahve falında avret yerini temiz görmek hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, ilişkinizin evliliğe doğru gidececeğine alamet etmektedir.

Kahve falında kızının avret yerini görmek elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına işaret eder.

Kahve falında avret yeri görmek buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına rivayet eder.

Kahve falında kardeşinin avret yerini görmek kurulan ortaklıkların yeni kapılar açacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine ve başarı kazanacağına delalet eder.

Kahve falında avret yerini kıllı görmek yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine delalet eder.

Kahve falında kadın avret yerini görmek kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, iyi evlilikler yapmaya, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, ipliklerini pazara çıkaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında avret yerinin kıllarını temizlemek itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir