AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıllı avret yeri görmek

Kahve falında kıllı avret yeri görmek

Kahve falında kıllı avret yeri görmek zarara gireceğine, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına, karşına hayırlı kapıların açılacağına ve hayatının olumlu yönde değişeceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, emrinde insan çalıştıracağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına işarettir.

Kahve falında kıllı avret yeri gördüyseniz:

  • Başkalarının sizin için bir şeyler yapmasını veya işlerinizi halletmesini beklemeyin.

Kahve falında kadının avret yerini kıllı görmek rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine, malvarlığının çok daha artacağına delalet eder.

Kahve falında avret yeri kıllı görmek sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine, huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kıllı avret yeri görmek yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendi avret yerini kıllı görmek yeniliğin kendisine iyi geleceğine ve şifa olacağına, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine rivayet eder.

Kahve falında avret yerinin kıllarını temizlemek elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına işaret eder.

Kahve falında kadın avret yerini kıllı görmek elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, yaşadığı kara günlerden kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının avret yerini kıllı görmek yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına yorulur.

Kahve falında avret yerini kıllı görmek aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, birçok engelin kolaylıkla aşılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir