AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözü oyulmak

Kahve falında gözü oyulmak

Kahve falında gözü oyulmak arkasının daha sağlam hale geleceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, iyileşeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gözü oyulmak gördüyseniz:

  • Girişimci olmanız parasal kazanç anlamına gelebilir.

Kahve falında gözünün oyulduğunu görmek şen kahkahalar atacağına, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine ve sağlık sorunları ile uğraşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında oyulmuş göz görmek bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına, iyi konumlara geleceğine işarettir.

Kahve falında gözlerinin oyulduğunu görmek aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, kendisini çok huzurlu hissedeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gözleri oyulmak yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına yorulmaktadır.

Kahve falında gözü oyulmak yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine işarettir.

Kahve falında oyun oynandığını görmek maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına delalet eder.

Kahve falında düğünde oynayanları görmek çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında oyulmuş patlıcan görmek sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir