AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğlunu hapishanede görmek

Kahve falında oğlunu hapishanede görmek

Kahve falında oğlunu hapishanede görmek ele güne muhtaç hallere geleceğine, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, yaşamının yoluna gireceğine, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine yorulur.

Kahve falında oğlunu hapishanede gördüyseniz:

  • Altından kalkamayacağınız işlere talip olma veya tutamayacağınız sözler verme ihtimaliniz söz konusu olabilir.

Kahve falında oğlunu hapishane görmek şansın açılacağına, hak ettiklerine, hayallerine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına yorulur.

Kahve falında oğlunun hapishaneye girdiğini görmek dönülmez yollara gireceğine, ekonomik olarak darlığa düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında oğlunu hapishanede görmek birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında akrabasını hapishanede görmek uzun süre birçok sorunla boğuşacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına yorulur.

Kahve falında hapishaneden birini görmek çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına, dostlarını da iyi seçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hapishaneye ziyarete gittiğini görmek kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında hapishanede ağlamak özel hayatında mutluluğu yakalamasına, dertlerinin biteceğine delalet eder.

Kahve falında hapishane düşmek kara kara düşüneceğine, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir