AnaSayfa / Genel / Kahve falında hapishane düşmek

Kahve falında hapishane düşmek

Kahve falında hapishane düşmek yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, yakın zamanda rahat edeceğine, hayal ettiğinden de çok malı ve parası olacağına, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına, sorunların günden güne azalacağına, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan fal sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına delalet eder.

Kahve falında hapishane düşmek gördüyseniz:

  • Hiç hesapta olmayan yolculuklara çıkabilirsiniz.

Kahve falında hapishaneye düşmek alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, elinden gelen her türlü yardımı göstererek pek çok hayır duasına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hapishane düşmek sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına, korkularından kurtulacağına, hayata karşı cesaretleneceğine tabir olunur.

Kahve falında oğlunu hapishanede görmek çok hayırlı işlere imza atacağına, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hapishane arabası görmek kişinin tüm hayatının değişeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına işarettir.

Kahve falında hapishaneye giren birini görmek gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine, alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hapishaneden birinin çıktığını görmek maddi açıdan iyi bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hapishanede kendini görmek yaşanan bu olaydan sonra durumla ilgili olarak tedbir alacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğunu hapishane görmek daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, aydınlanacağına, kendisinden hayır beklenemeyen dosta işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir