AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğlunu emzirmek

Kahve falında oğlunu emzirmek

Kahve falında oğlunu emzirmek mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, tartışmaların sona ereceğine ve yardım isteyen kişilere yardımcı olunacağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, zor bir duruma düşüleceğine, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, başarısız ve mutsuz olacağına, sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında oğlunu emzirmek gördüyseniz:

  • Belli konularda anlaşmaya varmadan veya belli tekliflerle ilgili sözler vermeden önce, olayları detayıyla gözden geçirmelisiniz.

Kahve falında oğluna süt emzirmek sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına yorulur.

Kahve falında başkasının oğlunu emzirmek işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, hükmünün geçmeyeceğine delalettir.

Kahve falında kendi oğlunu emzirmek ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına alamet eder.

Kahve falında oğlunu emzirmek problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, kazancını arttıracağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine tabir olunur.

Kahve falında kurt emzirmek daha önce yapılmamış bir iş için çeşitli adımlar atılacağına, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında çocuğuna süt emzirmek iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine, kişinin gönlünün ferahlayacağına inanılır.

Kahve falında eşini emzirdiğini görmek sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına işaret eder.

Kahve falında erkek çocuğu emzirdiğini görmek bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir