AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğuna süt emzirmek

Kahve falında çocuğuna süt emzirmek

Kahve falında çocuğuna süt emzirmek alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine ve çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarını ve sorunlarını yakın bir zamanda atlatacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına, büyük bir umutsuzluk duyacağına, kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına, toplumda yükseleceğine yorulur.

Kahve falında çocuğuna süt emzirmek gördüyseniz:

  • Sevdiğinizle birlikte katılacağınız toplantılarda güzel anlar geçirecek, fikirlerinizi arkadaşlarınızla paylaşacaksınız.

Kahve falında çocuğuna süt emzirmek tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, gelirinin garanti olacağına yorulur.

Kahve falında başkasının çocuğuna süt emzirmek teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine bu sayede hedeflerini gerçekleştirmenin yolunu bulmuş olacağına, iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına delalet eder.

Kahve falında erkek çocuğa süt emzirmek çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, sevgi ve hürmet göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eşine süt emzirmek hayırlı işe, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında süt gelmediği halde bebek emzirmek eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkek bebeğe süt emzirdiğini görmek kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine, değerli gayrimenkullere sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında bebeğine süt emzirmek buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine rivayet eder.

Kahve falında erkek bebek emzirmek süt görmek bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına, zaaflarına kapılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir