AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının oğlunu emzirmek

Kahve falında başkasının oğlunu emzirmek

Kahve falında başkasının oğlunu emzirmek yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, borçların kısa sürede kapanacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine, hayatının ve planlarının bozulacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının oğlunu emzirmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda veya sevgi temalı ilişkilerinizde olumlu gelişmeler yaşanabilir.

Kahve falında oğluna süt emzirmek haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına işarettir.

Kahve falında kendi oğlunu emzirmek zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında oğlunu emzirmek zenginlik içinde olacağına, evlense dahi borçlar nedeniyle daha evliliğinin ilk günlerinde bile stres içinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının oğlunu emzirmek devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, gelirinden yana memnun olacağına işaret eder.

Kahve falında erkeğin emzirdiğini görmek çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında başka birinin çocuğunu emzirdiğini görmek her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bebek sahibi olmak ve onu emzirmek yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, Allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek kardeşini emzirmek kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, sıkıntıların bir anda biteceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir