AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek çocuğu emzirdiğini görmek

Kahve falında erkek çocuğu emzirdiğini görmek

Kahve falında erkek çocuğu emzirdiğini görmek çok hayırlı ve güzel haberler alacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, tüm planların zamanında neticeleneceğine, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına, büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına işarettir.

Kahve falında erkek çocuğu emzirdiğini gördüyseniz:

  • Tatmin edilmesi zor kişilerle uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında erkek çocuğa süt emzirmek güzel bir döneme girileceğine, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ikiz erkek çocuğu emzirmek çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, verimli ve bereketli işler yapacağına delalettir.

Kahve falında erkek çocuğunun emzirmek elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine, kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına rivayet eder.

Kahve falında erkek çocuğunu emzirmek her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, kendisine hayırlı kapıların açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeni doğan erkek çocuğu emzirmek geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendi erkek çocuğunu emzirdiğini görmek yakında işlerinin aksayacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine rivayet eder.

Kahve falında bir erkek çocuğu emzirmek zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına tabir olunur.

Kahve falında bir erkek çocuğunu emzirmek yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, çok büyük zararlar edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir